Over ons

Hier even wie ik ben.

Ik werd toen ik 4 jaar was al meegenomen met mijn oom die chaletjes maakte. Met de jaren heen kreeg ik meer interesse in de bouw.
Mijn school werd dan ook de LTS en ik leerde daar elektriciteit.

Mijn vader baatte een camping uit toen ik 16 was en ik ging daar werken. Een paar jaar verder bouwde ik in de winter chalets in de loods en zette ze op de camping in elkaar in het voorjaar en dit hebben we 10 jaar gedaan.

Daarna ging ik werken bij een wand- en plafond bedrijf. Het zelfstandig zijn trok me en ik begon mijn eigen bedrijf. Ik leerde allerlei plafonds en scheidingswanden monteren. Het liefste iets wat er niet allerdaags uitzag , dus iets nieuws of apart. Tussendoor heb ik zelf huizen leren bouwen en die af te werken.

Enkele jaren geleden ben ik voor dat bedrijf schuifwanden gaan monteren. En kwam ik allerlei soorten overkappingen tegen en droomde ervan zelfs iets nieuws op de markt te brengen. Ook leerde mijn zus een man kennen die veel met zeil werkte met jarenlange ervaring van dit product. Toen was het concept compleet.

De tuintent / tuinhuis

Ik bouwde een TUINTENT met de materialen die ik zelf uitkoos. Natuurlijk zijn alle materialen vrij van keuze te bepalen zodat je een TUINTENT krijgt naar eigen keuze.
Afwerking van binnen is natuurlijk voor mij geen probleem met elektriciteit  diploma en jarenlange ervaring van afwerken van plafonds, wanden of vloeren.
Ook het inrichten met een keukentje of barretje is geen probleem.

Voordelen van dezeTUINTENT is dat hij terug uitneembaar is en verplaatsbaar.